powered by

SPĂLĂTORII AUTO

soluții de plată pentru operatorii de spălătorii auto

Făceți transferul de la aparatele pe monezi la cele cu plata cu cardul.

Elevați spălătoriile auto fără atingere la un nou nivel de autoservire mult mai mult decât un punct de vânzare –  complet cu o soluție de plată și gestionare a spălătoriei auto cu mai multe funcții pentru a vă crește veniturile.

BENEFICII

Punctele de vânzare ale spălătoriei auto oferă o mulțime de avantaje
pentru activitatea de spălare automată cu autoservire, cum ar fi:

Creștere venituri

Fară programări sau stat la cozi. Plățile cashless sunt in beneficiul clientului care vine pentru o spălare rapidă. fără a fi nevoit sa dețină cash.

Fidelizare clienți

Clienții regulați pot achiziționa un card pre-paid, cu care pot primi bonusuri sau reduceri și care poate fi gestionat și monitorizat cu ajutorul aplicației Monyx Wallet, de la NAYAX.

Reducere costuri operaționale

Reduceți timpul cu contabilitatea anevoioasă legată de număratul și gestionatul banilor cash și reduceți drumuri la bancă.

Securitate sporită

Sistemul de plată cashless reduce semnificativ șansele de vandalism sau furt.

Rezistență & fiabilitate

Produsele noastre sunt rezistene la apa, schimbări mari de temperatură și la interperii atunci cănd sunt montate corect pe echipamente.

Management

Aplicația Monyx Wallet permite interacțiunea cu clienții prin oferirea de oferte sau reduceri pe cardurile prepaid.

tipuri de instalări

avantaje cheie

Flexibilitate prețuri

Flexibilitate sporită de a ajusta prețurile în timp real, fară a fi nevoie de da rest sau ține bani cash.

Cotații personalizate

Sistemul nostru de plată pentru spălătorii auto permite proprietarilor spălătoriei auto să afișeze prețuri multiple în POS. POS-ul Nayax permite proprietarilor să afișeze prețuri diferite, iar șoferii pot alege pur și simplu opțiunea pe care o doresc pe cititorul nostru de carduri cu ecran tactil.

Program continuu

Preveniți pierderea de venituri și economisiți costurile de întreținere cu alerte în timp real. Primiți notificări prin telefon sau e-mail dacă orice mașină din spălătoria auto este deconectată sau dacă se sparge ceva.

Economisire timp

Urmăriți utilizarea și gestionați activitatea echipamentului din orice locație, fără a fi nevoie să vizitați personal stația de spălare auto. Dacă ieșiți din birou des, descărcați aplicația MoMa a Nayax pentru a accesa multe dintre funcțiile NayaxVend atunci când sunteți în deplasare.

gama noastră de cititoare de carduri & soluții de management

VPOS Touch

VPOS Touch

UN DISPOZITIV ALL-IN-ONE.

Creați oportunități de marketing și vânzări pentru a crește clienții implicarea și creșterea veniturilor, oferind în același timp consumatorilor comoditatea unei operațiuni 24/7.
vezi detalii

ONYX

ONYX

CITITOR DE CARDURI CONTACTLESS, INOVATOR ȘI DISPOZITIV DE TELEMETRIE.

Cititorul de carduri elegant contactless se poate potrivi pe orice aparat de mici dimensiuni și oferă consumatorului o experiență convenabilă de plată fără numerar.
vezi detalii

VPOS Fusion

VPOS Fusion

UN CITITOR DE CARDURI CASHLESS.

Soluția all-in-one pentru plăți oferă, de asemenea, telemetrie integrată și o platformă dinamică de marketing, loialitate și implicare a consumatorilor pentru venituri sporite.
vezi detalii

DOT

DOT

CITITOR INTELIGENT DE CODURI DE BARE ȘI QR PENTRU MODERNIZAREA AFACERII.

Cititorul inteligent și compact recunoaște în mod eficient codurile QR pentru a suporta plăți flexibile de pe hârtie, smartphone-uri și tablete.
vezi detalii

Amit 3.0

Amit 3.0

TELEMETRIE VENDING M2M.

AMIT 3.0 este o soluție completă de telemetrie de vânzare M2M potrivită pentru operatorii și aplicațiile nesupravegheate.
vezi detalii

MoMa

MoMa

MANAGEMENT MOBIL PENTRU OPERAȚIUNI SMART.

MoMa echipează operatorii de aparate nesupravegheate cu o aplicație mobilă pentru a urmări profitul și performanța de pe orice dispozitiv portabil.
vezi detalii