powered by

VPOS Fusion

Un cititor de carduri cashless, cu suport pentru validarea bancnotelor.

Crește vânzările cu VPOS Fusion.

Cititorul de carduri acceptă atât plăți în numerar, cât și plăți fără numerar, oferind consumatorilor dvs. o varietate de opțiuni de plată fără numerar.

Soluția all-in-one pentru plăți oferă, de asemenea, telemetrie integrată și o platformă dinamică de marketing, loialitate și implicare a consumatorilor pentru venituri sporite.

VPOS Touch poate fi montat pe orice aparat nou sau deja existent în câteva secunde.

VPOS Fusion se potrivește perfect pe multe aparate nesupravegheate, inclusiv mașini de spălat rufe, stații de spălat mașini, atracții pentru copii și agrement, servicii de cafea de birou, facilități și toalete cu plată.

În plus, dispozitivul poate fi montat pe aparate cu mingi de golf, stații de spălat câini, stații de încărcare a vehiculelor electrice, mașini de donații, chioșcuri, cabine foto, imprimante și copiatoare și scaune de masaj.

Caracteristici principale

Permiteți consumatorilor să plătească cu o varietate de metode, reducând în același timp sarcinile operaționale.

Ecran Tactil color

VPOS Touch oferă o unitate cu aspect atractiv, cu un ecran tactil color de înaltă rezoluție pentru a atrage consumatorii. Ecranul are Gorilla Glass, care este robust și protejează dispozitivul de vandalism.

Interacțiune vocală

Dispune de funcții vocale cu interacțiuni în limbile locale, dispozitivul este mult mai mult decât un simplu cititor de carduri. În plus, unitatea poate afișa două limbi.

Conectare rapidă

VPOS Touch este ușor de instalat și poate fi adaptat pe orice distribuitor automat sau alt aparat nesupravegheat. Toate actualizările de software au loc de la distanță, minimizând efortul necesar pentru întreținerea unităților. Hardware-ul este durabil și foarte securizat pentru a preveni vandalismul.

Management & Telemetrie

Operatorii pot verifica toate aspectele operațiunii, inclusiv inventarul, monitorizarea numerarului, alertele și rapoartele în timp real.

Comunicații sigure 24/7

Indiferent dacă rețeaua Wi-Fi sau celulară este mai puternică acolo unde sunt amplasate mașinile dvs., mașinile pot fi monitorizate, tranzacțiile și datele fiind transmise întotdeauna în timp real. Odată cu includerea LTE și 4G, afacerea dvs. este întotdeauna protejată, permițând operatorilor să mențină o conexiune continuă la mașinile lor.

Gestiune Numerar

Oferiți consumatorilor opțiunea de a plăti cu numerar și permiteți urmărirea colectărilor de numerar de către operatori pentru o mai mare responsabilitate în numerar.

Opțiuni Multiple de Plată

Oferiți consumatorilor dvs. mai multe modalități de a finaliza o tranzacție, inclusiv carduri de credit, carduri de debit, carduri preplătite, plăți mobile NFC, coduri QR și bancnote.

Marketing & Interacțiune

Utilizați platforma Nayax pentru a vă promova afacerea și a vă spori fidelitatea oferind carduri digitale punch, happy hours sau reduceri de fidelitate și beneficiați de tranzactii repetate și de venituri sporite.

FuncȚii
Principale

EXTRA CONECTIVITATE

NAYAX DOT

Cititor inteligent de coduri de bare și QR pentru a-ți moderniza afacerea

Cititorul inteligent și compact recunoaște în mod eficient codurile QR pentru a suporta plăți flexibile de pe hârtie, smartphone-uri și tablete.
DOT se integrează ușor cu dispozitivele Nayax Touch pentru a permite o experiență de utilizare omnicanal fără probleme.

Aplicabilitate

Aparate Vending

Implementare rapidă pe orice tip de aparat vending sau snacky.

Spălătorii Auto

Soluții de plată cu contact sau contactless pentru spălătorii self service sau semi-controlate.

Facilități Publice

Sistem de plată cashless pentru facilități sau utilități publice sau cu volum mare de trafic.

Atracții & Agrement

Sistem de plată pentru atracții de mici și mari dimensiuni (fotolii masaj, kiddie rides, tonomate etc)

Aparate de Tichete

Implementare, gestiune și raportare rapidă & fiabilă pentru automatele de bilete.

INTRă în legătura cu noi

Reprezentant

în ROMÂNIA