powered by

TICKETING

soluții de plată pentru operatorii de aparate de tichete sau bilete

Călătorii sau șoferii nu vor să petreacă prea mult timp la automatul de bilete. Ar prefera să fie pe drum, fie că lucrează, acasă sau distracție.

Introducerea plăților fără numerar oferă clienților o gamă de opțiuni de plată, inclusiv carduri de credit / debit, aplicații de portofel mobil și coduri QR.

Soluțiile complete de plată fără numerar ale Nayax fac transportul public și serviciile de parcare mai rapide și mai accesibile, oferind în același timp o serie de avantaje simplificate pentru operatorii economici.

BENEFICII

Adăugarea de plăți cashless oferă operatorilor mai mult decât beneficii de vânzare.
Cu Nayax, îmbunătățiți aspectele operaționale ale afacerii dvs. de vânzare de bilete sau tichete.

Tranzacții mai rapide

Timpii mai rapizi de tranzacționare vor face clienții să opteze pentru plăți cashless. Operatorii de aparate de bilete au indicat o creștere de până la 30% in venituri, odată cu implementarea.

Felixibilitate prețuri

Plățile cashless permite modificarea și ajustarea prețurilor în timp real, nemaifiind obligați de tipurile de monezi sau bancnote pentru a stabili un preț eficient.

Gestiune vânzări

Operatorii pot fi informați în timp real de statusul vânzărilor și prin soft-ul de management mobil MoMa.

Transparență

Cu soft-urile de management de la Nayax poți formula o idee de cât de bine funcționează afacerea, de oriunde, în timp real.

Deplasare minimă

Mai puțină deplasare pentru verifcarea vânzarilor sau a aparatelor înseamnă mai multă eficiență, prin controlul de la distanță.

Contabilitate mărită

Soluțiile cashless vin in completarea soluțiilor cu plata cash pentru a oferi o gamă mai variată de modalități de plată și gestiune.

tipuri de instalări

avantaje cheie

mai multe metode de plată

Cititorul de carduri Nayax plug & pay poate fi montat cu ușurință pe automatele de bilete . Acceptarea plăților fără numerar se integrează direct cu opțiunile de plată în numerar existente, cum ar fi mecanismele de monede și validatorii de facturi.

Gestiune de la distanță

Cititoarele noastre de carduri oferă consumatorilor mai multe opțiuni de plată care le permit celor care nu transportă numerar să finalizeze tranzacțiile. Acestea includ carduri de credit / debit, aplicații mobile și coduri QR.

Alerte & rapoarte în timp real

Permite operatorilor să controleze atributele mașinii fără să viziteze personal mașinile de biletare. Pot fi configurate alerte în timp real personalizabile pentru a notifica operatorii cu privire la evenimentele adverse ale mașinii, permițându-vă să rezolvați problemele pe măsură ce acestea se întâmplă și pentru a preveni pierderile de venituri potențiale.

rapoarte zilnice

Primiți rapoarte zilnice de vânzări pentru a fi informat cu privire la evoluția afacerii dvs. Personalizați rapoartele cu datele cele mai relevante pentru nevoile dvs.

gama noastră de cititoare de carduri & soluții de management

VPOS Touch

VPOS Touch

UN DISPOZITIV ALL-IN-ONE.

Creați oportunități de marketing și vânzări pentru a crește clienții implicarea și creșterea veniturilor, oferind în același timp consumatorilor comoditatea unei operațiuni 24/7.
vezi detalii

Amit 3.0

Amit 3.0

TELEMETRIE VENDING M2M.

AMIT 3.0 este o soluție completă de telemetrie de vânzare M2M potrivită pentru operatorii și aplicațiile nesupravegheate.
vezi detalii

ONYX

ONYX

CITITOR DE CARDURI CONTACTLESS, INOVATOR ȘI DISPOZITIV DE TELEMETRIE.

Cititorul de carduri elegant contactless se poate potrivi pe orice aparat de mici dimensiuni și oferă consumatorului o experiență convenabilă de plată fără numerar.
vezi detalii

DOT

DOT

CITITOR INTELIGENT DE CODURI DE BARE ȘI QR PENTRU MODERNIZAREA AFACERII.

Cititorul inteligent și compact recunoaște în mod eficient codurile QR pentru a suporta plăți flexibile de pe hârtie, smartphone-uri și tablete.
vezi detalii

VPOS Fusion

VPOS Fusion

UN CITITOR DE CARDURI CASHLESS.

Soluția all-in-one pentru plăți oferă, de asemenea, telemetrie integrată și o platformă dinamică de marketing, loialitate și implicare a consumatorilor pentru venituri sporite.
vezi detalii

MoMa

MoMa

MANAGEMENT MOBIL PENTRU OPERAȚIUNI SMART.

MoMa echipează operatorii de aparate nesupravegheate cu o aplicație mobilă pentru a urmări profitul și performanța de pe orice dispozitiv portabil.
vezi detalii